Picture
Jeg må si jeg er litt fornøyd med disse menneskene mine akkurat nå... Greit nok at de var litt høye på pære da de kom hjem fra Norge nå sist, men det ser jammen meg ut til at de faktisk hadde grunn til det.

Gode omtaler og terningkast etter lanseringen av de nye årgangene har gjort dem forholdsvis kjepphøye, men når det vanker bobler på de voksne blir det litt ekstra godt på oss firbente også, reker til meg og saus til sjefskattina, så vi kan ikke klage.

Spesielt artig er det at disse sære eksperimentene blir så godt mottatt, og gubben klipper og limer etiketter til de 60 store flaskene Syrah som skal til Norge nå, sammen med mer grappa... Hva dere mennesker finner på!

 
 
Picture
...men, for å si det slik, i går sludda det!
De kan kalle det vår så mye de bare vil, men før jeg kan gå tørrskodd ute i vinmarka, fuglene legger egg og det er små musebarn tilgjengelig, bruker jeg reservasjonsretten og holder meg her inne!

Sånn rent bortsett fra mangel på vår skjer det mye om dagen, foreldrene min har vært mye i vinmarka og er visstnok ferdige med å klippe - ikke at det slik ut, for det er fremdeles masse kvist overalt, men det kalles nedriving og er noe helt annet, forstå det den som kan.

Ute og reiser er de støtt og stadig, nå sist var de i Oslo og Gubben var superfornøyd med turen, de skryter veldig av de nye årgangen "våre" og da blir vi glade alle sammen og vi får litt ekstra godsaker i skåla!

Jeg er ofte innom La Piccola for å sjekke fremdrift, og gleder meg til den nye senga skal innvies - den skal være på vei, og det er snart de som skal bruke den også, så det er på tide at de blir ferdige snart altså!