Picture
Jammen har det ikke vært hektisk aktivitet på gården de siste ukene...

Selv har jeg hatt det fryktelig travelt, vi har nemlig hatt en ren invasjon av små harepusbarn som jeg sliter hardt med å ta hånd om!

Foreldra mine har, rent bortsett fra da de reiste fra oss på selveste 1. påskedag for å stå på ski, vært travelt opptatt i vinmarka, cantina'n og med mye styr og bråk nede i den minste leiligheten, tror det begynner å roe seg nå - og det kan være greit siden det visstnok snart kommer noen som skal bo der. Håper de liker katter!

Den nye naturvinen, som jeg tror betyr at den er laget uten noen form for tilsetningsstoffer, ble flasket i går, og det duftet skikkelig deilig, kult etikett er det også. Litt bekymret over at de skal drikke alle 130 flaskene selv, så det er bare å komme på besøk, altså...


 
 
Picture
I følge menneskene mine er vinene herfra perfekt match til påskens godsaker, barbara til svin og geit, og nebbiolo til harepuser og annet vilt. 

Ja, ja - de om det, jeg synes nå harepusene smaker godt uten tilbehør også jeg, og helst så ferske som mulig, men, får jeg ikke det, har jeg forsåvidt ikke noe i mot litt avskjær fra det de tobeinte spiser heller...

Påske vil også si mye besøk, og det er helt greit, så lenge de ikke trekker meg i ørene da, men bilder må de gjerne ta - i min nye sommerpels er jeg riktig så fotogen!

Menneskene mine sier de er "ferdige" i vinmarka, uten at jeg helst skjønner hva de mener med det, skal de ikke gjøre mer der ute i år kanskje? Pøh!

De har dog vært mye der ute i det siste, blitt solbrente og greier, beskjæring, nedbinding, gressklipping og planting av en haug nye barbera-barn, så da har de vel fortjent en liten pause? 

Neste post på programmet er tapping av Amici 2013 og Due Brenton 2012, samt husets egen Rosato, et nytt lite naturprosjekt. Gled dere!

Riktig god påske ønskes fra to og firbente på Tenuta'n