Picture
...mest fordi jeg var sur på foreldra mine. De har spesielt liten forståelse for at når vi katter er sultne, så ER vi sultne, nemlig!

Når jeg sier i fra om at det er tomt i matskåla, og de bare sitter der med hver sin pc foran peisen, må det da være mulig å få påfyll? Hvor vanskelig kan det være, liksom?

Så ble det til at jeg måtte gå på jakt da - og jeg som egentlig ikke liker 
rotter no' særlig, men siden det er tynt med harepusbarn for tiden, så...

Men, som sagt, rotter smaker ikke spesielt godt, så jeg nøyde meg med hjerte, lever og nyrer, det holder til jeg omsider får no' middag...

Undrer meg litt på hva disse to jobber med om dagen, ja, ja, får vel vite det etterhvert, lover å sladre om det er noe spennende!

 
 
Picture
Druene er i hus, "grafset" er levert, og jammen begynner det ikke å roe seg rundt husnåven.
Mamma'n min er sliten, pappa'n min er sliten, så jeg må nesten late som jeg er sliten jeg og... Det er ikke så vanskelig, egentlig, jeg bare koser meg litt ekstra, digger denne nye senga mi her i vinduet, og er enda mer fornøyd når det fyres i peisen og jeg kan "rugle" meg til i fanget der jeg trives aller best!

Picture
Jeg vet ikke helt hva ordet delegere betyr, men jeg har i alle fall skjønt at det er meningen at jeg skal si noe om årets innhøsting. Den er ferdig!
Hi, hi... 
Nei, altså, kort referert, mye jobb, lite druer, men, veldig bra kvalitet! Flott høstvær i september og stabilt vær gjennom hele høstinga vil gi flotte viner også i 2014, men dyrt vil det altså bli, i følge han som kaller seg vinbonde, da...
Ha en fortsatt deilig og avslappende høst, alle sammen, for det skal jeg!